Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: synpolitisstagironakanthou@yahoo.gr

Επισκέψεις από 20-11-07

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2008

H ΝΕΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΝ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Συνεδρίασε την Κυριακή στον Πολύγυρο για πρώτη φορά η νεοεκλεγείσα νομαρχιακή επιτροπή του Συνασπισμού Χαλκιδικής και κατέληξε σε εκτιμήσεις για την κατάσταση στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου. Η νομαρχιακή επιτροπή προχώρησε στον ορισμό θεματικών ομάδων και στην εκλογή με πλήρη ομοφωνία νέου Γραμματέα Νομαρχιακής Επιτροπής του κ.Κώστα Γκοντίνου.
Όπως αναφέρει η Ν.Ε. του Συνασπισμού η χώρα βρίσκεται σε περίοδο έντονων κοινωνικών και πολιτικών διεργασιών. «Όλοι γινόμαστε μάρτυρες, του απόλυτου ευτελισμού της έκπτωσης άξιων και οραμάτων, του αδιάντροπου εμπαιγμού για την υφαρπαγή της ψήφου μας και μόνο».
Ο νέος Γραμματέας της Ν.Ε. Κ.Γκοντίνος τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο ΣΥΝ επιβάλλεται και είναι σε θέση, σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να είναι παρών σε κάθε μορφή κινητοποίησης και συμπαράστασης, στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας.

«Ιδιαίτερα στην Χαλκιδική είναι ανάγκη, να συμβάλουμε στην ανάπτυξη κινήματος για τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της όπως η ανεργία, η ακρίβεια, η υγεία, η απομόνωση της νεολαίας, η περιθωριοποίηση των αγροτών, ο προμελετημένος αφανισμός των κτηνοτρόφων και αλιέων, η σχεδιαζόμενη οικολογική καταστροφή εν ονόματι της ανάπτυξης, οι επιδιώξεις των εργολάβων για άναρχη δόμηση, ο τουρισμός που περιορίζεται στα χέρια των ολίγων, η ακατάπαυστη όρεξη των μονών για ολοένα και περισσότερες καταπατήσεις.
Κρίνεται έτσι ιστορικά αναγκαίο, τα μέλη μας και όχι μόνο, να συστρατευθούν με κάθε μέσον και δυνατότητα που διαθέτουν, μακριά από κάθε μικροκομματική αντίληψη και παλαιοκομματική μεθοδολογία, με στόχο ένα κίνημα πραγματικά λαϊκό» αναφέρουν τα μέλη της Ν.Ε. του ΣΥΝ. Ρεπορτάζ: Βικτωρία Καρακούση, από Τα Νέα της Χαλκιδικής

Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στην νέα Ν.Ε και στον νέο Γραμματέα της, τώρα που τα σημάδια είναι καλά για τον ΣΥΝ. Ευχόμαστε να καταφέρουν να επουλώσουν τις πληγές από τα λάθη και τις αστοχίες των απερχόμενων. Μια ανάγνωση στα νούμερα των τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων (βουλευτικών και αυτοδιοικητικών εκλογών) φτάνει για να δεί κανείς (αυτός που θέλει να δεί δηλαδή) και να καταλάβει τις λάθος επιλογές. Καλή αρχή από όλους μας λοιπόν και είδωμεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: