Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: synpolitisstagironakanthou@yahoo.gr

Επισκέψεις από 20-11-07

Τρίτη 22 Απριλίου 2008

Φωτογραφία από την συνέντευξη του Α. Τσίπρα στους schooligans των ΝΕΩΝ

Αστοχίες
Ρε Αλέξη, άλλο πράμα είναι να είσαι στο λύκειο στις καταλήψεις και στα 15μελή, άλλο πράμα στα φοιτητικά αμφιθέατρα, άλλο πράμα υποψήφιος δήμαρχος, κι άλλο, μα εντελώς άλλο αρχηγός κόμματος της αριστεράς που θέλει να παίξει ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις της χώρας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρα
τι θεωρείτε άστοχο;;;;

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρα
τι θεωρείτε άστοχο;;;;

Ανώνυμος είπε...

Λάμπρο
Πέρα από κάποιες απαντήσεις, στις οποίες διαφωνώ, η εικόνα του δεμένου παραπέμπει σε πενθήμερη εκδρομή σχολείου. Καλή είναι η ειλικρίνεια και το πραγματικό πρόσωπο που πρέπει να παρουσιάζουν οι πολιτικοί, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι στο όνομα της ειλικρίνειας βγαίνουμε χύμα δημοσίως και καλαμπουρίζουμε όπως όταν είμαστε με την στενή παρέα μας όπου επιτρέπονται -και επιβάλλονται- οι αστειότητες. Το νεαρό της ηλικίας δεν πρέπει να αποτελέσει αρνητικό στοιχείο για την εικόνα του Α. Τσίπρα -όπως πολλοί θα ήθελαν, ακυρώνοντάς τον- αρκεί να μην πέφτει σε γκάφες που το αποδεικνύουν.

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω οι Ενώσεις Καταναλωτών να κάνουν μια οργανωμένη αποχή από οποιαδήποτε σχέση, υποστήριξη κλπ στο Συνασπισμό, μέχρις ότου ο ωραίος Πρόεδρος του Αλέξης Τσίπρας ευαρεστηθεί να μας διευκρινίσει τις απόψεις του:
- Για την Ευρώπη,
- Για το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, τα κοινωνικά δικαιώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχουν κατοχυρωθεί με κοινοτικές οδηγίες (π.χ. 2000/78/ΕΚ για την απαγόρευση διακρίσεων με βάση την ηλικία, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την υγεία, τις πεποιθήσεις, τη φυλετική καταγωγή) και με σχετικές αποφάσεις υπέρ των πολιτών στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.
- Αν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ποτέ καταθέσει ερώτηση, επερώτηση, αναφορά στη Βουλή για παραβίαση δικαιωμάτων του πολίτη που κατοχυρώνονται με κοινοτικές οδηγίες (π.χ. 2000/78/ΕΚ);
- Αν αληθεύει το γεγονός ότι κάποιος υπάλληλος ικέτευε τους βουλευτές του Συνασπισμού για την εφαρμογή της παραπάνω κοινοτικής οδηγίας και την αποφυγή πρόωρης συνταξιοδότησής του στο 60ο έτος της ηλικίας του, το 2ο εξάμηνο του 2006 και ο Συνασπισμός εκώφευσε στην κυριολεξία στο αίτημά του για αναφορά στη Βουλή και άφησε την κυβέρνηση ανενόχλητη να τελέσει αυτό το ανοσιούργημα και να εκκρεμεί η υπόθεση ενώπιον της Δικαιοσύνης; (ευτυχώς βέβαια που υπήρξαν 2 έντιμοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που κατέθεσαν τέτοιες αναφορές στη Βουλή, έστω και κατόπιν εορτής).
- Μήπως ο κ. Τσίπρας, που έχει χαλυβδωθεί από την εμπειρία του σε μαθητικές καταλήψεις σχολείων, πιστεύει ότι πρέπει να παραιτηθούμε από όποιο κοινοτικό δικαίωμα έχουμε αποκτήσει και να καταφεύγουμε μόνο σε καταλήψεις σχολείων, απεργίας πείνας, καταλήψεις εργοστασίων κλπ, και όχι σε θεμελιωμένα δικαιώματα και δικαστικά προηγούμενα του ευρωπαϊκού διαστηρίου.
- Κάντε τον κ. Τσίπρα να μιλήσει. Κάντε αποχή, και ίσως αποκαλύψει ενδιαφέρονται στοιχεία για τις απόψεις του ως προς τα κεκτημένα κοινωνικά δικαιώματα της ευρωπαϊκής ένωσης. Αλλοιώς θα βλέπουν το πρόσωπό του και θα λένε “Να ένας άξιος πολιτικός!” Δεν εξετάζουμε τίποτα άλλο!